....

Κυριάκος Νικολαΐδης:καλύτερος παράγοντας στην Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης!


Βραβεύτηκαν -μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Νικολαΐδης πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ Αυλών, σαν καλύτερος παράγοντας στην Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κοζάνης παρουσία εκπροσώπων του συνόλου των σωματείων, η εκδήλωση της κλήρωσης των πρωταθλημάτων της Α΄ και Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κοζάνης περιόδου 2012-2013. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις-έπαθλα στους πρώτους σκόρερς όλων των κατηγοριών, στους καλύτερους ποδοσφαιριστές - προπονητές - παράγοντες - διαιτητές και βοηθούς διαιτητές που ψήφισαν τα σωματεία (κατά κατηγορία) καθώς και τα κύπελλα ήθους στις ομάδες που τα κατέκτησαν.
Έτσι -μεταξύ άλλων- βραβεύτηκαν, ο Χαράλαμπος Πατσικόπουλος πρόεδρος του ΑΟ Τρανοβάλτου σαν καλύτερος παράγοντας στον 1ο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας, ο διαιτητής από το Ρύμνιο Παναγιώτης Κοεμτζίδης, σαν καλύτερος διαιτητής στην Α’ Κατηγορία και στον 1ο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας και ο Κυριάκος Νικολαΐδης πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ Αυλών, σαν καλύτερος παράγοντας στην Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.
Επίσης στη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκε το λεύκωμα της Ε.Π.Σ. με τον αγωνιστικό απολογισμό της περιόδου 2011-2012. Την παρουσίαση και το συντονισμό της εκδήλωσης έκαναν οι δημοσιογράφοι Βάσω Αννουλίδου και Θωμάς Κάστιας.
Recommended Post Slide Out For Blogger